中考

导航

2019年九年级中考英语模拟试题及答案

来源 :中华考试网 2019-03-15

2019年九年级中考英语模拟试题

  Ⅰ.听力(共三节,20小题;每小题1.5分,满分30分)

  第一节 听句子 听下面五个句子,从每小题所给的三幅图中选出与句子内容相符的选项。(每个句子读两遍。)

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  第二节 听对话 听下面七段对话,从每小题所给的A、B、C三个选项中选出正确答案。(每段对话读两遍)

  听第1段对话,回答第6小题。

  6. How was the weather yesterday?

  A. Warm. B. Cold. C. Hot.

  听第2段对话,回答第7小题。

  7. What are the speakers talking about?

  A. No littering B. No smoking. C. No smoking.

  听第3段对话,回答第8小题。

  8. Who made a speech at the ceremony?

  A. Susan. B. Bob. C. Betty.

  听第4段对话,回答第9小题。

  9. How long will the meeting last?

  A. Two hours. B. Three hours. C. Five hours.

  听第5段对话,回答第10、11小题。

  10. Where does the woman want to go?

  A. A library. B. A restaurant. C. A supermarket.

  11. Which bus will the woman take?

  A. No. 3. B. No. 5. C. No. 7.

  听第6段对话,回答第12、13小题。

  12. When did the woman come to China?

  A. In 2012. B. In 2013 C. In 2014.

  13. How does the man study Chinese?

  A. By listening to tapes. B. By joining a Chinese club. C. By reading Chinese magazines.

  听第7段对话,回答第14、15小题。

  14. Why did the man go to Beijing?

  A. To do business. B. To have a holiday. C. To see his parents.

  15. What did the man do in Beijing?

  A. He met his friends. B. He went to the Summer Palace. C. He watched Beijing Opera.

  第三节 听短文 根据你所听到的短文内容,完成下面表格,每空填一词。(短文读三遍)

An Announcement

What happened

Peter hurt his right   16  during a soccer match and has to stay in hospital for the   17  two days.

Where to go

The People's Hospital, Floor 9, Bed   18   .

What to do

Some of us will   19    Peter.

Sign the get-well card    20    you leave school.

  参考答案

  Ⅰ.听力:共三节,每小题1.5分,共30分。

  第一节

  1.B 2.B 3.A 4.C 5.A

  第二节

  6.B 7.C 8.B 9.A 10.A 11.C 12.A 13.C 14.B 15.C

  第三节

  16. foot 17. next 18.10/Ten 19.visit 20.before

分享到

相关推荐